Agensi harta tanah terbaik di St Petersburg untuk tahun 2020

0

Permintaan harta tanah di kalangan penduduk St Petersburg sangat tinggi pada masa ini. Dalam hal ini, tidak hanya perlu mencari tempat tinggal yang sesuai, tetapi juga untuk menyusun paket dokumen yang diperlukan dengan betul.

Menandatangani kontrak penjualan adalah proses yang rumit yang memerlukan anda mengikuti banyak undang-undang undang-undang. Agensi harta tanah membantu menyelesaikan masalah ini. Sukar untuk mencari syarikat yang boleh dipercayai di antara banyak syarikat, jadi penyunting laman web "best-ms.designuspro.com" mencadangkan agar anda membiasakan diri dengan agensi harta tanah terbaik di St Petersburg untuk tahun 2020.

Cara memilih agensi yang boleh dipercayai

Untuk mengelakkan kesilapan dalam proses pencarian NA, anda perlu memberi tumpuan kepada perkara-perkara tertentu yang berkaitan dengan pekerjaan syarikat:

 1. Pertimbangkan pengalaman firma itu. Semakin lama syarikat berada di pasaran, semakin cekap menjalankan tugasnya sendiri berbanding agensi yang baru dibuka tanpa pengalaman. Ingat bahawa terdapat pengecualian di mana-mana. Inilah sebabnya mengapa beberapa syarikat muda dengan pekerja yang kompeten juga dapat memberikan perkhidmatan yang berkualiti.
 2. Sekiranya anda memerlukan bantuan khusus, para pakar menasihatkan anda untuk menggunakan pertolongan syarikat-syarikat yang sangat khusus yang menyedari semua perkara kecil di ceruk mereka sendiri. Sekiranya anda perlu menggunakan pelbagai perkhidmatan, misalnya, pemerolehan harta tanah dengan gadai janji atau program jenis kerajaan, maka lebih baik menggunakan bantuan Akademi Sains, yang menyediakan banyak perkhidmatan undang-undang yang berbeza.
 3. Tidak ada salahnya untuk mengetahui ulasan pelanggan masa lalu syarikat di Web dan mengkaji aduan yang dikemukakan oleh mereka.
 4. Sentiasa baca semula perjanjian perkhidmatan dengan teliti.

Agensi harta tanah terbaik di St. Petersburg

Bagaimana memilih Akademi Sains yang boleh dipercayai, ketika di ibu kota utara Rusia lebih dari dua ratus firma menyediakan perkhidmatan di ceruk ini, jika anda tidak mengambil kira perusahaan kecil dengan sedikit pekerjaan, adalah persoalan yang sukar.

Penyunting laman web "best-ms.designuspro.com" cuba menyelesaikannya, jadi kami mencadangkan agar anda membiasakan diri dengan penilaian yang terbaik, menurut pakar dan pengguna, agensi harta tanah. Semasa memutuskan pilihan, kami mengambil kira kriteria berikut:

 • kehadiran syarikat dalam pangkalan data Rosfinmonitoring;
 • pengalaman operasi dan ketelusan reputasi;
 • literasi pekerja dan bilangan perkhidmatan yang diberikan;
 • ketelusan kontrak dan syarat perkongsian yang bersih;
 • komen bekas pelanggan dari laman web yang disahkan di Internet.

Akhirnya, kami berjaya mengumpulkan 11 NA terbaik yang patut mendapat perhatian anda.

EVO

Trend utama dalam aktiviti syarikat EVO adalah harta tanah kediaman di St Petersburg. Agensi harta tanah menjual dan membeli objek baik dari pasar sekunder dan di bangunan baru, dan juga berurusan dengan pengurusan sewa dan amanah. Konsultasi pertama diberikan secara percuma, di samping itu, pelanggan boleh mendapatkan nasihat dengan beberapa cara:

 • panggilan (nombor ditunjukkan dalam jadual di atas);
 • tulis sepucuk surat kepada @mail;
 • meminta pertolongan melalui utusan segera atau rangkaian sosial yang popular.

Singkatan "EVO" bermaksud:

 1. Kecekapan.
 2. Penglibatan.
 3. Tanggungjawab.

Ini disahkan sepenuhnya oleh lebih dari 900 ulasan pelanggan dalam kumpulan rasmi Vkontakte, yang sekali lagi membuktikan bahawa ejen syarikat menghormati konsep-konsep ini. Untuk organisasi EVO tidak ada yang lebih baik daripada pelanggan yang berpuas hati dengan keperluannya. Itulah sebabnya para pakar membuat segala usaha untuk memastikan bahawa perkongsian dengan syarikat itu menguntungkan dan berkesan.

Agensi harta tanah telah beroperasi sejak 2010. Semasa kewujudannya, Akademi Sains berjaya mencapai keputusan yang baik.

Hari ini, syarikat "EVO" memegang kedudukan terkemuka di bahagian atas dari segi kebolehpercayaan pada pelbagai sumber yang berwibawa di Internet. Pekerja organisasi kerap mengambil bahagian dalam pelbagai pertandingan dan acara khusus, yang memberi mereka peluang untuk mengetahui tentang semua berita terkini di pasaran harta tanah dan memberikan perkhidmatan dengan kualiti tertinggi.

Syarikat ini bekerjasama dengan banyak institusi perbankan di ibu kota utara Rusia, yang bermaksud bahawa pelanggan dijamin akan meluluskan permohonan pinjaman dengan syarat yang sangat baik. Perlu juga disebutkan bahawa pekerja syarikat "EVO" terbuka sepenuhnya kepada pelanggan: mereka terlibat dalam pengembangan blog mereka sendiri di Internet, di mana mereka bercakap tentang kehidupan mereka sendiri, aktiviti profesional, dll.

Kelebihan:

 • ketelusan kerja, jujur ​​dan fokus pada hasil yang baik;
 • pendekatan peribadi kepada setiap pelanggan dan fleksibiliti dalam hubungan mereka;
 • agensi itu menyediakan sebilangan besar perkhidmatan;
 • pekerja syarikat itu adalah mahir yang sangat berkelayakan;
 • kebolehpercayaan, kejujuran dan reputasi yang baik.

Kekurangan:

 • tidak dapat dikesan.

Realtor Keluarga

AN "Family Realtor", yang terletak di 49, Nepokorennykh Avenue, mendapat populariti yang sangat baik di kalangan pelanggan dan rakan kongsi. Tahap profesionalisme pekerja memungkinkan untuk menyelesaikan tugas yang paling sukar dan tidak standard.

NA menggunakan ejen yang cekap dan bertauliah yang akan menjimatkan masa dan wang pelanggan. Sekiranya pelanggan ingin membeli sebuah apartmen dengan gadai janji, maka dia akan dibantu untuk mencari tempat tinggal, program pinjaman gadai janji, serta menyiapkan dan menyelaraskan seluruh pakej dokumen yang diperlukan oleh institusi perbankan. Organisasi ini juga akan menyokong pelanggan di semua peringkat dalam menyimpulkan kontrak, dari memohon gadai janji kepada institusi perbankan rakan kongsi hingga mengeluarkan sijil pemilikan harta tanah kepada pelanggan.

Kerjasama dengan syarikat ini memberikan pelanggan dengan ketelusan undang-undang transaksi, keperluan kewangan yang sesuai, tempoh minimum untuk semua transaksi, kepatuhan terhadap kepentingan pelanggan, serta ketenangan dan ketegasan dalam ketepatan keputusan yang dibuat.

AN "Family Realtor" berfungsi setiap hari tanpa rehat makan tengah hari. Terdapat perundingan mengenai pembelian / penjualan objek secara sukarela. Anda boleh menjelaskan semua soalan yang menarik mengenai sumber Internet rasmi syarikat, pautan yang diberikan dalam jadual di atas.

Kelebihan:

 • berfungsi dengan mengambil kira standard semasa;
 • pendekatan peribadi kepada setiap pelanggan;
 • mengumpulkan pakej dokumen yang diperlukan secara bebas;
 • sokongan urus niaga yang kompeten;
 • sikap manusia di pihak pekerja;
 • perkhidmatan yang sangat baik;
 • kesucian komisen.

Kekurangan:

 • tidak dapat dikesan.

Agensi harta tanah "Estet rumah"

Agensi harta tanah "Home estate" adalah syarikat rangkaian khusus, yang diwakili di wilayah North-West di bandar-bandar seperti St. Petersburg, Murmansk, Apatity, Polyarnye Zori.

Agensi ini terkenal dengan tahap perkhidmatan pelanggannya di peringkat Eropah. Syarikat harta tanah menawarkan untuk membeli bukan sahaja pangsapuri di bangunan baru, tetapi juga menjual atau membeli pangsapuri di pasar sekunder di St Petersburg dan di 26 wilayah lain di Rusia - tanpa komisen.Agensi ini juga akan membantu membeli, menjual atau menyewa harta tanah komersial, pinggir bandar atau asing.

Kelebihan besar syarikat adalah bahawa semua pekerja adalah pakar yang diperakui yang bekerja dengan semua jenis subsidi, mempunyai pengalaman luas dalam transaksi menggunakan gadai janji tentera dan modal bersalin.

Agensi ini menawarkan pekerjaan hanya dengan profesional yang berpengalaman dalam bidangnya, yang dianugerahkan oleh Persatuan Realtors St. Petersburg. Banyak ulasan pelanggan bahawa transaksi mudah dan selesa adalah bukti sikap bertanggungjawab untuk bekerja.

Syarikat ini adalah anggota penuh Guild of Realtors Rusia dan Persatuan Realtors St Petersburg dan Wilayah Leningrad. Kecekapan sedemikian membolehkan kita menjadi penjamin pematuhan profesional. Berkat ini, syarikat membuat tuntutan yang tinggi terhadap pekerjaan mengikut standard kualiti perkhidmatan yang diberikan.

Kelebihan:

 • kakitangan yang berkelayakan dan berkompeten;
 • Tahap kualiti perkhidmatan Eropah;
 • sokongan pelanggan sepanjang semua peringkat transaksi;
 • pelbagai perkhidmatan yang ditawarkan;
 • banyak maklum balas positif daripada pelanggan.

Kekurangan:

 • tidak dapat dikesan.

Pangsapuri di St. Petersburg

TELEFON+7 812 604-69-18
LAMAN WEBhttps://kvartiry-sankt-peterburga.ru
ALAMATdor. Gambut, 7A, pejabat 201, tingkat 2.
PERLU STESEN METRO- Perintis.
- Kampung lama.
- Komando Avenue.
JADUALIsnin-Jumaat: dari 10:00 hingga 21:00
Sab-Mat: dari jam 11:00 hingga 18:00
SENARAI PERKHIDMATAN YANG DIBERIKAN- sewa premis;
- pinjaman rumah dan gadai janji;
- biro pangsapuri;
- pembelian / penjualan objek di bangunan baru;
- penilaian harta tanah.

Syarikat ini mengajak pelanggan untuk mengunjungi pusat perniagaan "Gulliver-1" untuk membeli ruang tamu yang baru dan selesa. Firma itu adalah agensi perundingan Akademi Sains, yang membantu menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan harta tanah dengan cepat dan cekap.

Kakitangan agensi ini, dalam erti kata penuh, profesional dalam perniagaan mereka sendiri, kerana mereka dapat menyelesaikan pelbagai kesulitan untuk klien yang muncul dalam perjalanan untuk mencapai tujuannya. Peraturan utama aktiviti syarikat adalah keikhlasan dan kesucian aktiviti dalam hubungannya dengan pelanggan.

Akademi Sains akan membantu anda dengan cepat mencari tempat tinggal, menyusun semua pakej dokumen yang diperlukan, dan juga menyokong di semua peringkat transaksi.

Senarai perkhidmatan syarikat adalah besar. Pekerja firma akan menolong pelanggan dengan persetujuan gadai janji, pembelian / penjualan harta tanah, serta sewa atau pertukaran premis. Syarikat ini juga memberikan bantuan dalam penilaian harta tanah, penswastaan ​​dan pembelian rumah yang mendesak.

Ejen syarikat memberikan sokongan kepada pelanggan sepanjang transaksi, serta memberi nasihat mengenai kertas kerja. Untuk nasihat, dan juga untuk maklumat mengenai tarif, bonus, dan ejen yang tidak berpenghuni, sila hubungi nombor telefon yang tertera di jadual di atas.

Kelebihan:

 • pegawai yang berkelayakan;
 • bantuan dalam meluluskan gadai janji;
 • pendaftaran transaksi dalam masa sesingkat mungkin;
 • memberi nasihat kepada pelanggan mengenai keadaan di pasaran harta tanah;
 • 100% sokongan pelanggan di semua peringkat transaksi.

Kekurangan:

 • tidak dapat dikesan.

TSAN

TELEFON+7 812 324-40-00
LAMAN WEBhttps://agentstvo-nedvizhimosti-can.ru
ALAMATProspek Nevsky, 107B, tingkat 1.
PERLU STESEN METRO- pl. Pemberontakan.
- Mayakovskaya.
JADUALIsnin-Jumaat: 09:00 hingga 20:30
Sab-Mat: dari jam 10:00 hingga 18:00
SENARAI PERKHIDMATAN YANG DIBERIKAN- sewa premis;
- agensi hartanah;
- perkhidmatan pembangunan;
- pinjaman untuk pangsapuri dan gadai janji;
- pembelian / penjualan objek di bangunan baru.

TsAN bermaksud 25 tahun aktiviti yang berjaya di pasaran, banyak pelanggan yang berpuas hati dan berterima kasih, serta kesucian urus niaga mutlak. Di sini pelanggan boleh berunding dan meminta pertolongan dalam menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan pembelian, penjualan dan penyewaan harta tanah.

Pakar yang bekerja di Akademi Sains mempunyai pengalaman bertahun-tahun, yang memberi mereka peluang untuk segera menemukan pendekatan pribadi untuk setiap klien, mempelajari spesifik transaksi yang akan datang, dan juga mencari pilihan yang sesuai. Senarai harga Akademi Sains dibincangkan dengan segera, agar pelanggan tidak takut bahawa setelah transaksi selesai, beberapa jumlah "tersembunyi" akan didedahkan.

Ketelusan adalah peraturan utama agensi harta tanah.

AN menyediakan sebilangan besar perkhidmatan:

 • pembelian dan penjualan, serta penyewaan pangsapuri di bangunan baru dan di pasar sekunder;
 • penjualan dan pembelian plot tanah;
 • sokongan dalam meluluskan gadai janji dengan dan tanpa wang pendahuluan;
 • sokongan dalam menyediakan pakej kertas yang diperlukan;
 • perlakuan transaksi yang sah;
 • urus niaga pada objek komersial;
 • penilaian harta tanah.

NA mempunyai pangkalan pelanggan sendiri, yang mempercepat proses pembelian dan penjualan, penyewaan dan pertukaran harta tanah dengan ketara.

Syarikat ini bekerja setiap hari.

Kelebihan:

 • mencari penyelesaian yang sesuai dalam masa yang singkat;
 • Sokongan pelanggan 24/7;
 • sokongan dalam kertas kerja;
 • tiada pembayaran tambahan;
 • perhatian kepada semua pihak dalam urus niaga.

Kekurangan:

 • tidak dapat dikesan.

Rumah Hartanah Petersburg

TELEFON+7 812 490-75-22
LAMAN WEBhttps://petdn.ru
ALAMATper. Bata, 4, tingkat 1.
PERLU STESEN METRO- Prospek Nevsky.
- Halaman tempat duduk.
- Berkebun.
- Admiralteyskaya.
JADUALIsnin-Jumaat: 09:00 hingga 20:00
Sabtu: 11:00 hingga 17:00
Matahari: cuti
SENARAI PERKHIDMATAN YANG DIBERIKAN- sewa premis;
- agensi hartanah;
- perkhidmatan pembangunan;
- pinjaman rumah dan gadai janji;
- membeli / menjual harta tanah di bangunan baru.

Sekiranya anda memerlukan broker barang, gunakan perkhidmatan agensi ini. Rangkaian perkhidmatannya luas di sini:

 • pilihan tempat tinggal;
 • urus niaga;
 • penjualan harta tanah kediaman;
 • kelulusan gadai janji.

Sekiranya anda masih menyewa apartmen, maka pertimbangkan untuk membeli sendiri. Agensi harta tanah bekerjasama dengan institusi perbankan besar, di mana pelanggan akan dibantu untuk menyetujui gadai janji untuk melabur di apartmennya.

Firma itu membantu untuk meluluskan gadai janji walaupun dalam keadaan sukar, seperti kredit buruk atau tiada tempat kerja rasmi.

Pekerja syarikat akan membantu mencari tempat tinggal yang memenuhi semua kehendak pelanggan. Perancangan yang selesa, infrastruktur yang sangat maju, jiran yang baik - kakitangan agensi mengambil kira segalanya dengan terperinci.

Mereka yang ingin membeli objek di Crimea berpeluang untuk mencari penyelesaian yang sangat baik dengan kos anggaran. AN bekerja dengan 3 kampung pondok terbaik yang terletak berdekatan dengan institusi pendidikan dan kesihatan, serta kedai.

Kelebihan:

 • 98% kelulusan gadai janji yang kompleks;
 • 65% pelanggan beralih ke Akademi Sains atas nasihat rakan;
 • 37 institusi perbankan bekerjasama dengan syarikat itu dan menawarkan jangka masa kerjasama yang baik kepada pelanggan;
 • pekerja dengan pengalaman bertahun-tahun;
 • asas pelanggan yang mengagumkan.

Kekurangan:

 • tidak dapat dikesan.

Pusat Harta Tanah Kvadrat

TELEFON+7 812 407-34-32
LAMAN WEBhttps://kvadrat.estate
ALAMATemb. Ushakovskaya, 5, tingkat 6, pejabat 600.
PERLU STESEN METRO- Sungai Hitam.
JADUALIsnin-Jumaat: 09:00 hingga 20:00
Sab-Mat: dari jam 11:00 hingga 18:00
SENARAI PERKHIDMATAN YANG DIBERIKAN- penjualan pangsapuri di bangunan baru dan dari pemilik;
- kertas kerja;
- kelulusan gadai janji;
- menjalankan urus niaga;
- penilaian harta tanah.

Syarikat ini telah berjaya beroperasi sejak 2013. Hari ini jumlah kakitangan adalah 48 orang. Selama 6 tahun aktiviti berkesan, syarikat ini diakui sebagai salah satu yang paling makmur dan makmur di seluruh St. Petersburg. Agensi harta tanah berurusan dengan penjualan pangsapuri di ibu negara utara Rusia secara langsung dari pemilik dan pemaju.

Fokus utama pekerja syarikat: harta tanah sekunder dan utama (penjualan pangsapuri di bangunan baru, penjualan dan pemilihan objek dari pemilik), serta latihan ejen lanjutan (pengalaman penjualan, kecekapan peribadi dan pengetahuan dalam bidang harta tanah).

Syarikat ini menggunakan ejen yang diperakui dengan pengalaman bertahun-tahun, yang mengetahui segalanya mengenai harta tanah. Mereka dapat membantu menjual apartmen dengan jayanya, untuk mencari jalan keluar untuk pembelian harta tanah yang memenuhi kehendak dan kemampuan kewangan pelanggan.

Pekerja memberikan nasihat mengenai gadai janji.

Kelebihan:

 • kakitangan yang berkelayakan tinggi;
 • sokongan dalam meluluskan gadai janji;
 • urus niaga;
 • perundingan yang kompeten;
 • sokongan dalam penyediaan dan pelaksanaan kertas kerja yang diperlukan.

Kekurangan:

 • tidak dapat dikesan.

Pusat Harta Tanah Bandar

TELEFON+7 999 005-68-92
LAMAN WEBhttps://www.gcn-spb.ru
ALAMATst. Efimova, pejabat 6, 13, tingkat 1.
PERLU STESEN METRO- Pushkinskaya.
- Institut Teknologi I.
- Dataran Sennaya.
- Berkebun.
- Institut Teknologi II.
- Zvenigorodskaya.
- Spasskaya.
JADUALIsnin-Jumaat: 09:30 hingga 20:30
Sab-Sun: hari cuti
SENARAI PERKHIDMATAN YANG DIBERIKAN- penjualan pangsapuri dan bilik;
- penjualan pangsapuri di bangunan baru dengan harga pemaju;
- penjualan pondok, rumah dan kotej musim panas;
- pengurusan objek harta tanah komersial;
- tawaran untuk pelanggan dari wilayah.

Agensi ini ditubuhkan pada musim bunga tahun 1996. Pada mulanya, syarikat ini hanya menjalankan perkhidmatan kepada penduduk St Petersburg di pasar perumahan. Pakar syarikat terus membantu orang ramai dalam menandatangani transaksi harta tanah:

 • penswastaan;
 • pembelian / penjualan;
 • pertukaran;
 • sokongan undang-undang di semua peringkat transaksi.

Semasa kewujudannya, agensi ini telah berjaya membuat lebih daripada lima ribu transaksi. Tidak satu pun dari mereka diakui sebagai rekaan dan tidak ditentang oleh pengadilan, yang membuktikan profesionalisme tinggi pekerja dan cara kerja yang dipilih dengan baik. Kini, firma ini adalah pakar yang berkelayakan dalam pasaran harta tanah kediaman dan komersial.

Firma ini menyediakan pelbagai perkhidmatan perundingan dan pembrokeran untuk harta tanah komersial.

Agensi ini juga bekerjasama dengan firma domestik dan asing, menyediakan perkhidmatan sewa, serta penjualan ruang komersial dan pejabat, bangunan terpisah, penilaian harta tanah, analisis pasaran dan reka bentuk konsep.

Syarikat ini menganalisis dan menjual projek pelaburan dari pelbagai tahap kerumitan. Agensi ini menyediakan pelanggan dengan penyelesaian yang komprehensif dalam bidang harta tanah, memenuhi kepentingan pemilik, penyewa dan pelabur di semua peringkat pembangunan projek. Dalam kerjanya sendiri, agensi ini bertujuan terutamanya untuk mempertahankan kepentingan pelanggan.

Kelebihan:

 • peraturan semua kelewatan undang-undang semasa pembelian apartmen;
 • kecekapan pekerja;
 • pengalaman bertahun-tahun dalam pasaran harta tanah;
 • 90% pelanggan beralih kepada syarikat atas nasihat rakan;
 • kekurangan litigasi.

Kekurangan:

 • tidak dapat dikesan.

Pusat Jual Semula

TELEFON+7 812 988-64-14
+7 800 600-18-44
LAMAN WEBhttp://m-union.one
ALAMATst. Yesenin, d 1 hingga 1, 14-N premis.
PERLU STESEN METRO- Ozerki.
JADUALIsnin-Jumaat: 11:00 hingga 19:00
Sab-Sun: hari cuti
SENARAI PERKHIDMATAN YANG DIBERIKAN- penjualan bilik dan pangsapuri;
- pembelian pangsapuri;
- pelaksanaan transaksi secara sah;
- anggaran kos;
- pembebasan dari penangkapan atau sitaan.

Sekiranya seseorang perlu membeli atau menjual pangsapuri, maka dia pasti harus menghubungi agensi harta tanah ini, kerana ia memastikan perolehan harta tanah yang selamat dan hasil yang berjaya dalam masa sesingkat mungkin.

AN adalah ahli Persatuan Realtors St Petersburg dan Wilayah Leningrad, anggota Dewan Perniagaan dan Industri Bandar, dan juga rakan kongsi utama Sberbank dalam penjualan harta tanah. Pada sumber Internet syarikat (alamatnya terdapat dalam jadual di atas), anda boleh mempelajari sijil dan komen mengenai kerja syarikat.

Kakitangan syarikat adalah pakar sebenar dalam perniagaan mereka sendiri. Tahun lalu, Akademi Sains diiktiraf sebagai yang terbaik di bandar dan wilayah, yang merupakan jaminan kerja dan kelayakan yang sangat baik.

Melalui agensi ini, anda boleh membeli atau menjual sebuah apartmen, menyetujui gadai janji, dan juga menggunakan bantuan undang-undang dalam melakukan transaksi. 23 organisasi perbankan, institusi reka bentuk dan penilai bekerjasama dengan Akademi Sains.

Kelebihan:

 • rakan kongsi utama Sberbank dalam segmen mereka sendiri;
 • pemenang anugerah "Syarikat harta tanah terbaik dengan kakitangan sehingga 50 orang" dan "Penyanyi debut terbaik di pasaran harta tanah";
 • sokongan jarak jauh untuk pelanggan dari bandar lain;
 • berunding mengenai persediaan sebelum penjualan;
 • memotret objek pada tahap profesional.

Kekurangan:

 • tidak dapat dikesan.

Ibu Kota Pangsapuri

TELEFON+7 812 708-05-77
LAMAN WEBhttps: //xn--80aafwdjexybbmi4c.xn--p1ai
ALAMATst. Tipanova, 3.
PERLU STESEN METRO- Bintang.
- Moscow.
- Taman Kemenangan.
- Kuasa elektrik.
JADUALIsnin-Jumaat: 09:00 hingga 18:00
Sab-Sun: hari cuti
SENARAI PERKHIDMATAN YANG DIBERIKAN- pembelian / penjualan pangsapuri;
- menyewa apartmen;
- pengurusan kepercayaan;
- gadai janji tentera;
- merealisasikan pangsapuri dari pemaju.

Akademi Sains yang berkembang pesat termasuk dalam senarai agensi harta tanah terbaik di St Petersburg untuk tahun 2020. Firma ini mengatur semua isu yang berkaitan dengan pemerolehan, penjualan, pajakan atau pengeluaran semua jenis harta tanah komersial dan kediaman.

Agensi harta tanah sentiasa meningkatkan sistem kawalan data sendiri mengenai objek harta tanah, yang memungkinkan untuk mencari penyelesaian yang sesuai dalam masa sesingkat mungkin, yang mana pelanggan menghargainya.

Kelebihan:

 • pendekatan peribadi kepada setiap pelanggan;
 • kakitangan yang berkelayakan;
 • urus niaga;
 • ejen tahu apa yang harus diminta oleh pemilik pangsapuri untuk mengetahui kerosakan yang tersembunyi.

Kekurangan:

 • tidak dapat dikesan.

Sudut tepat

TELEFON+7 965 079-44-60
LAMAN WEBhttp://ugol.spb.ru
ALAMATProspek Narodnogo Opolcheniya, 10 surat, pejabat 231.
PERLU STESEN METRO- Veterans Avenue.
- Prospek Leninsky.
- Avtovo.
- Moscow.
JADUALIsnin-Jumaat: dari 10:00 hingga 19:00
Sab-Sun: hari cuti
SENARAI PERKHIDMATAN YANG DIBERIKAN- Menjalankan urus niaga dengan harta tanah (pembelian dan penjualan pangsapuri di pasaran sekunder);
- pencarian dan demonstrasi objek;
- melakukan transaksi;
- pembelian pangsapuri di bangunan baru;
- Menjalankan transaksi penjualan dan pajakan harta tanah komersial.

Ini adalah syarikat yang beroperasi dalam bidang harta tanah. Di sini anda akan menerima nasihat yang paling lengkap mengenai pelbagai masalah, dan juga dengan cepat menyelesaikan kesulitan yang dihadapi. Syarikat ini membantu pelanggan dalam pelbagai jenis perkhidmatan yang berkaitan dengan harta tanah.

Kelebihan:

 • memperoleh kepercayaan orang;
 • kesucian urus niaga;
 • kebanyakan pelanggan beralih ke NA atas nasihat rakan;
 • pekerja berkemahiran tinggi;
 • semua pakej dokumen yang diperlukan disediakan dengan teliti dan tepat pada waktunya.

Kekurangan:

 • tidak dapat dikesan.

Miter

TELEFON+7 812 327-45-28
+7 812 715-45-10
LAMAN WEBhttp://www.mitra.su
ALAMATst. Krasnoarmeyskaya ke-4, 4.
PERLU STESEN METRO- Frunzenskaya.
- Institut Teknologi I.
- Institut Teknologi II.
JADUALIsnin-Sabtu: dari 10:00 hingga 21:00
Matahari: cuti
SENARAI PERKHIDMATAN YANG DIBERIKAN- penjualan pangsapuri;
- pelaksanaan bilik;
- penjualan plot tanah dan rumah;
- gadai janji dan pinjaman;
- pembelian harta tanah segera.

Akademi Sains memulakan pembangunannya sendiri 10 tahun yang lalu. Pada masa itu, kakitangan pekerja yang berkelayakan yang terkoordinasi dengan baik mula bertapak di sebuah syarikat kecil, yang bertujuan untuk peningkatan perniagaan yang berterusan.Beberapa tahun kemudian, syarikat itu berubah, selepas itu para bosnya mula memodenkan kualiti perkhidmatan yang diberikan.

Pada masa itu, agensi ini mempekerjakan kira-kira 10 orang, dan sebagai hasil daripada kebijakan yang dipikirkan dengan baik, pasukan pakar seperempat, sebuah jabatan yang berurusan dengan pasar perumahan sekunder, dan sebuah jabatan gadai janji dan harta tanah komersial dibentuk.

Jumlah kakitangan meningkat kepada 100 orang, selepas itu laman web dan gaya eksklusifnya sendiri dibentuk. Kursus ini tidak berhenti pada hasil yang ada dan keinginan untuk mencapai tahap tertinggi menjadi alasan utama untuk membuka agensi harta tanah ini.

Pada masa ini, syarikat itu mengintegrasikan skema aktiviti baru yang asasnya di pasaran, yang mengubah cara ejen bekerja. Kakitangan cawangan baru pasar perumahan sekunder terdiri daripada pakar muda yang diperakui dalam penjualan harta tanah.

Bagi pegawai jabatan, latihan diatur secara sistematik untuk mengajar teknik pelaksanaan dan meningkatkan tahap kemahiran. Demonstrasi objek menjadi keperluan untuk menunjukkan kelebihan objek, tapak dan infrastruktur yang berdekatan.

Pakar harta tanah yang terletak di luar bandar memberi nasihat mengenai kos sebenar dan tempoh penyambungan komunikasi. Ejen harta tanah syarikat ini mengunjungi pelanggan mereka sendiri dengan kereta syarikat, dan setiap pekerja diberi peralatan mudah alih baru, di mana dia dengan cepat menerima kemas kini pangkalan data pelanggan.

Cawangan ini sebenarnya telah menjadi kad pelawat agensi harta tanah yang telah diubahsuai. Tujuannya - untuk terus meningkat dan mencapai lebih banyak - membawa kepada peningkatan rangkaian perkhidmatan sewa, kerana sejumlah petunjuk baru dilancarkan:

 • asrama;
 • hotel mini;
 • asrama;
 • jabatan IT untuk penyelesaian pemasaran bersepadu di Web.

Kelebihan:

 • kakitangan peguam dan ejen yang berkelayakan;
 • kestabilan dan kebolehpercayaan syarikat;
 • perkhidmatan berkualiti tinggi;
 • kerja dilakukan dengan cekap dan dalam masa sesingkat mungkin;
 • tiada bayaran tersembunyi.

Kekurangan:

 • tidak dapat dikesan.

Adakah kos pangsapuri akan meningkat pada tahun 2020

Dengan mengambil kira keadaan ekonomi semasa di Rusia, para penyunting laman web "best-ms.designuspro.com" percaya bahawa tidak ada prasyarat yang jelas untuk peningkatan nilai harta tanah. Baru-baru ini, di St Petersburg dan ibu kota Rusia, pemaju terpaksa menurunkan tanda harga agar dapat menjual semua objek dengan cepat dan mula membina yang baru.

Bagi pasaran sekunder, penjual tidak selalu menyerah dan lebih suka pandangan bahawa lebih baik menunggu sebentar. Setelah membuat keputusan untuk membeli harta tanah, jangan menjimatkan wang dan menggunakan bantuan pakar yang berkelayakan tinggi. Yakinlah, pada masa akan datang, ini akan membantu mengelakkan banyak saat pahit. Kami sangat berharap bahawa artikel ini sedikit sebanyak dapat meningkatkan pengetahuan anda mengenai agensi harta tanah dan membantu anda membuat pilihan.

Maklumat yang dipaparkan di atas tidak memerlukan pembelian! Untuk sebarang nasihat, anda harus menghubungi pakar!

TINGGALKAN ULASAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Saya telah membaca syaratnya perjanjian pengguna *